Miksi sähkö on parempi kuin tavallinen kaksipyöräinen ystävä? Kansalaiset arvostivat heti, kuinka eurooppalaiset käyttävät klassisia sähköpyöriä arjessa.

Työskennellä? Ole hyvä - et edes hikoile, tulet toimistoon siistinä ja siisteinä.

Ostoksille? Se ei ole kysymys - tavaratila, se on myös tavaratila matkalaukkujen kuljettamiseen, jalat eivät kyllästy ostamaan ylipainoa.

Vain kävellä, ratsastaa? Se on helppoa - nyt voit siirtyä meluisasta kaupungista paljon kauemmas, ja jos odottamaton tapahtuu (ja jotain voi tapahtua myös autolla!), Silloin jalat auttavat polkimaan ja selviämään ongelmasta itse.

Sähköpolkupyörät voidaan luokitella monien parametrien perusteella: käyttötarkoituksen, jousituksen tyypin, pyörän halkaisijan, kokoonpanon tai moottorin tehon ja muiden mukaan.

Mallin valinta aloittelijalle on aina ongelma, joten yritämme kuvailla lyhyesti viittä suosittua sähköpyöräryhmää yksinkertaisimman merkin perusteella - tarkoituksen mukaan.


Sähköiset maastopyörät (vuorikiipeilijät)

Gornikia (eng. "Maastopyörä", tavallisesti MTT: hen lyhennettyjä ihmisiä) käytetään matkustamiseen vaikealla maastolla. Se sopii myös ajamiseen sileillä valtatieillä ja jalkakäytävillä. Mutta jos et aio matkustaa pois kaupungista, älä kiirehdi ostamaan ”ylivoimaista” vuorikaivosmiestä - se on useita kiloja raskaampi kuin kaupunki, joka ei ole aina kätevää.

MTV: n erottuvat piirteet:

vahvistettu runko;

pehmeät iskunvaimentimet;

renkaat (kapeat tai leveät) erityisellä kuviolla;

vahvistettu vanne pyörillä;

mekaaniset tai hydrauliset levyjarrut.

Maasähköisten polkupyörien malli tarjoaa iskunvaimennetun haarukan, joka vähentää pyörän vaikutusta kuoppiin ja reikiin ja varmistaa kuljettajan mukavuuden ja turvallisuuden.

Yhdellä iskunvaimentimella varustettuja polkupyöriä kutsuttiin ”hardtail”, käännettynä englanniksi - “Hard” - kova ja “Tail” - hännät, takana.



Englannin kielen ystäville tämä merkitys on ymmärrettävä (englanti. Fatbike alkaen "fat" - paksu). Rasvapyörät ovat eräitä vuorikiipeilijöitä, joiden päätarkoitus on valloittaa maastoa.

Sähköpolkupyörät erottuvat leveillä renkailla. Tällaisilla pyörillä on kätevää ajaa löysällä hiekalla, maalla, korkealla ruoholla ja jopa lumella.

Tätä e-pyörän versiota voidaan pitää ympäri vuoden. Mutta hieman omituisen ulkonäön (kuten kaupunkimaisemaa).


Sähköpyörät RC-Hobbyssa
Kaupungin sähköpyörät

Kaupungin sähköpyörä on suunniteltu liikkumaan tasaisilla polkuilla. Malleissa ei yleensä ole ominaisuuksia. Onko se dandy näyttää. Tällaisella pyörällä ei ole häpeä tulla työskentelemään työpukuissa.

Citibike on kevyt (20 - 22 kg), ts. Se voidaan toimittaa jopa ylemmään kerrokseen ilman hissiä.

Kaupunkien sähköpolkupyörille on ominaista:

erottelu "uros" tai "naaras" tyypin mukaan - jokaisella on oma kehyskorkeus (vastaavasti korkea ja matala);

keskipitkät renkaat ilman syvää kulutuspintaa;

tehdaslaitteiden tavaratila, kori, siipit ja muut tarvikkeet.



Kaupunkisähköpyörät RC-Hobiossa
Vaellus sähköpyörät

Vaellus sähköpyörät ovat kaupunkiklassikoiden hybridi, tienvarsi, joka on suunniteltu nopeaan ajoon hyvällä, sileällä tiellä, ja vuorikiipeilijä, joka kykenee kestämään äärimmäisiä kilpailuja.

Itse asiassa vaellus e-pyörä on kevyt versio vuorenhuipusta, joka selviää kaupunkien viidakoissa. Ja tämä on sen tärkein etu.

Vaeltavan sähköpyörän erottuvat piirteet:

korkea kevytlejeerinki (alumiini tai hiili);

ripustushaarukka, jonka isku on 50-60 mm;

levyjarrut, vaihtaminen;

taivutettu ohjauspyörä, jonka avulla pyöräilijä voi muuttaa asemaansa satulassa, mikä vaikuttaa aerodynamiikkaan.